Wat heb je nodig aan verandering en verbetering voor een waardevol leven? Een leven dat voldoening geeft? En hoe kun je dat bereiken?

Samen kijken we naar jouw behoeften ten opzichte van de huidige situatie. Ik leer je stil te worden, om rust te vinden in jezelf. Wanneer je weet hoe die stilte aanvoelt, kun je er zelf makkelijker bij terug komen.

We zijn geneigd om continu onze zintuigen naar buiten te richten. Soms als vlucht, vaak als gewoonte. Daarbij vergeten we te ervaren wat er binnen in ons omgaat.

Wanneer we met onze aandacht naar binnen keren ontdekken we dat er achter de onrust stilte en vertrouwen is. Van daaruit herken je eerder de neiging tot gedachtenpatronen, beperkende overtuigingen, lastige gewoontes en raak je minder overspoeld door zware emoties. Dan ontstaat er ruimte voor intuïtie, ontspanning en herstel. Van daaruit kun je een waardevolle bijdrage aan deze wereld leveren, zodat je voldoening ervaart, uitdaging, plezier en kun je je zielsmissie vervullen.

We hebben twee vuurtjes. Een in onze buik. Dat staat voor onze daadkracht, intuïtie, verlangens en plezier. En een in ons hart, onze ziel, dat raakt aan de reden van ons bestaan. Wanneer deze vuurtjes niet branden en je leeft vanuit je denken, kun je continu het gevoel hebben dat er iets ontbreekt. Je voelt dat er meer in je zit. Zonde!

Want jouw bijdrage aan deze wereld mag waardevol zijn. Inspirerend, helpend, helend, opwekkend en verblijdend. Als ik je daarbij mag begeleiden met inzichten, jouw vuurtje mag aanwakkeren, dan ben ik ook ‘on fire’. Dat is mijn vuur.

Dankzij gesprekken en diverse oefeningen kom je terug bij je intuïtie en weet je wat goed voor je is. Van hieruit ontstaat ontspanning, persoonlijke (spirituele) ontwikkeling, motivatie en inzicht in gedrag. Vanuit rust en vertrouwen wordt je missie, je levensdoel, helder.

Ons lichaam vertelt ons wat we nodig hebben. Alleen luisteren we soms niet goed.

We starten met een vrijblijvend intakegesprek van 20 minuten. Dit kan telefonisch of via facetime/skype. Zo kun je kennis maken met mijn werkwijze en kijken we of je op de juiste plek bent.

De afspraken vinden plaats eens in de twee weken en zijn online of live in de studio. Tijdens het traject gaan we na hoever je bent in je ontwikkelingen en evalueren we.

Wordt je hier enthousiast van? Wil je deelnemen? Neem dan contact op.