Inspiratiesessies

Een combinatie van ontspanning, inspirerende oefeningen, uitdagende vragen en inzicht in je eigen talenten. We maken ruimte voor inspiratie en nieuwe inzichten, waardoor je op een andere wijze naar je aanbod kunt kijken, je jezelf/je bedrijf duidelijker kunt onderscheiden en meer plezier uit je werk haalt.

Denk bijvoorbeeld aan het genereren van ideeën voor social media content, een visionboard met thema, ‘find your why’ ofwel je missie, waarom je doet wat je doet en hoe je jouw unieke kwaliteiten kunt combineren tot een uniek aanbod.

Wordt je hier enthousiast van? Wil je deelnemen? Neem dan contact op.

Recencies

Super fijne relaxte sfeer, vakkundig door Fleur gegeven op een mooie locatie. Zeker aan te raden om te proberen. Heerlijk ontspannend voor body & mind.

Miranda Van IJsselmuide van Balen

Vandaag de workshop gedaan bij Fleur Kooiman. Zeer de moeite waard geweest. Na de workshop werden we verwend met heerlijke zelfgemaakte lekkernijen van Fleur en de hele workshop was er thee.
Het is voor herhaling vatbaar!

Barbara Ronteltrap

Ik heb een workshop gevolgd bij Fleur. Ze weet veel sfeer in haar les te leggen, heeft een fijne stem bij de geleide meditatie en haar lekkernijen, zelf gemaakt, zijn zooooooo lekker. Dit wordt een herhaling.

Marga zwerus